Referanser

“Jeg sender med denne  mail en stor takk for dine lyttende evner og muligheten du har gitt meg til å reflektere over egne ressurser. Det har vært inspirerende og lærerikt å få veiledning hos deg. Er også takknemlig for at jeg nå bedre klarer å løfte meg opp av tunge stunder.  Du har gode teknikker, og hjelpsomme ord. Jeg kommer garantert til å anbefale deg til andre som har utfordringer i livet. Takk!”

Ellen P Correia

”For meg har du vært en katalysator mot noe. Jeg vet ikke helt hva ennå, men det spiller ingen rolle, for jeg gleder meg uansett. Du er en dyktig person, med masse å gi de som er så heldige å få treffe deg. Så når våren kommer skikkelig, for det gjør den jo, så vet jeg at på grunn av deg og din verdifulle veiledning, vil jeg kunne nyte den med en helt ny ro i meg selv.”

Lena

”For meg har Trine vært en inspirerende samarbeidspartner på min vei videre, hun stiller spørsmål og derigjennom utfordrer meg. Ønsker du å bli bedre kjent med Deg selv ! På en engasjerende og tillitsfull måte kombinerer Trine ‘lærdom fra livets skole’ sammen med NLP Coaching – teknikker. Du vil våkne opp og være mer bevist på Dine steg videre…. mot dine mål.”

Jan Kristian Hoelsæther

”Varme tanker til deg! Jeg er så glad for alle de gode redskapene du har gitt meg. Akkurat i dag kjenner jeg energien begynner å komme. Løven og dronninga og jeg ruster opp til å gå ut i verden igjen!”

Kristin

“Et av de absolutt varmeste og mest følsomme foredrag vi har deltatt på. Levert med en åpenhet og sårbarhet som kun få kan klare. Vil på det sterkeste anbefale alle å høre dette foredraget uansett bakgrunn og opplevelser da alle vil finne noe å kjenne seg igjen i.”

Charlotte Sanne

”Trine trenger ikke ”image” for å fremme budskap og lære til mennesker! Trine er en utrolig flott dame som jeg tror på, og ser, fordi hun er den hun er! Så glad for at jeg valgte deg dag jeg trengte hjelp, merket at du var ekte hjertegod da jeg første gang gikk inn din dør…. Må også nevne at jeg har fått en sterk følelse på at du har en enorm og dyp forståelse, så mye i dine øyne, jeg håper du vet det også selv ;-)”

Lise

”Kjære Trine. Du er helt fantastisk! Du gir så mye kjærlighet og gir så mye av deg selv og dine erfaringer. Det at du selv har kjent på det som er vondt, gjør at du kan hjelpe med ærlig innlevelse. Jeg har vært så heldig og treffe deg i ulike perioder av livet. Og du legger alltid igjen klokskap i mitt ”arkiv,” som jeg tar frem som verktøy når det trengs. Du snakker med rene ord. Takk for at du er du!” 

Anita Lund