Tre Prinsipper

En ny forståelse

Kunne du ønske du hadde litt lettere for ting. At du var mer kreativ, hadde mer ro og gøy? Hva med et klart sinn? Kanskje du kunne tenke deg å slappe av litt mer og ikke ta alt så seriøst? Og kanskje du skulle slippe taket i den overveldende to-do-listen som stresser deg?

Det finnes en enkel løsning. Med stormskritt vokser det frem en ny forståelse om hvordan vi mennesker fungerer på et grunnleggende plan i forhold til hvordan vi opplever våre liv. De fleste av oss lever i den misforståelsen av at opplevelsen vår blir skapt fra utsiden og inn. Altså at det er det som skjer rundt oss som påvirker oss og avgjør hvordan vi har det, enten det er positivt eller negativt. Når vi blir kjent med denne nye forståelsen vil vi gjennom innsikter se at livet faktisk skapes fra innsiden og ut. Dette gir oss enormt mye mer spillerom, frihet og styrke til å stå støtt selv når det stormer rundt oss.

Når sannheten får rotfeste åpner det opp for kreativitet, indre ro, større klarhet, glede og tilfredshet i større grad. Det blir lettere å manøvrere i livet og alt oppleves enklere.

Jeg vil peke mot denne forståelsen ved hjelp av metaforer for det vi kaller De Tre Prinsipper, eller forkortet 3P: Prinsippet om Livskraft, Prinsippet om Bevissthet og Prinsippet om Tanke. Når vi ser hvordan samspillet mellom disse egentlig fungerer endres alt, selv om ingenting er annerledes.

Visdommen som ligger i forståelsen av De Tre Prinsippene hjelper mennesker å nyte livet i større grad.

“Livet består av øyeblikk. Det ene etter det andre. La oss gjøre det beste ut av dine – bestill en gratis samtale i dag.”